Streektuinen 45 t/m 63

Huurprijs: € 961,- tot € 1.196,- per maand

Algemeen

Appartementencomplex ‘De Triomphe’ is vanaf de weg opvallend zichtbaar en herkenbaar. Het is een uitnodigend gebouw met veel aandacht voor comfort en veiligheid. Het complex bestaat uit zes verspringende geschakelde appartementgebouwen, die ook in hoogte nadrukkelijk variëren. Elk gebouw beschikt over een eigen entree met lift en trappenhuis. De rijke detaillering van glaspartijen, balkons, overstekken en gevelsprongen, evenals de hoogwaardige bouwkwaliteit zorgen voor een chique uitstraling.

Door de ligging van het complex, is de bereikbaarheid zeer gunstig ten opzichte van openbaar vervoer en snelwegen. De afstand tot de snelweg (A7) bedraagt ongeveer 5 minuten met de auto. Het historische centrum van Hoorn bevindt zich op ongeveer 1 km en voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum “De Huesmolen” op 600 meter afstand. Het zwembad “De Waterhoorn” en “Sportcentrum Hoorn” bevinden zich op loopafstand. Hier kunt u desgewenst aan uw conditie werken.

Indeling

Voor de verhuur zijn er drie- en vierkamer appartementen beschikbaar. Afhankelijk van het type en indeling bedraagt de totale oppervlakte bedraagt ongeveer 90m2 tot 101m2 exclusief terras en berging. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de luxe badkamer, inpandige berging, twee of drie slaapkamers en de woonkamer. De riante woonkamer heeft een open keuken en een grotendeels glazen pui. Via de woonkamer kunt u het balkon betreden. In de, onder het complex liggende parkeergarage, beschikt u over een vaste eigen parkeerplaats en een extra berging.

Het appartement beschikt standaard over een luxe uitrustingsniveau. De badkamer heeft een bad en een aparte douche. Hierbij is gekozen voor een eigentijdse kleurstelling van crème wandtegels en een zwart gemarmerde vloer. Het toilet is in dezelfde kleurstelling betegeld. De (standaard) keuken is tevens in lichte kleurstelling.

Het appartement is optimaal geïsoleerd en beschikt over HR++ beglazing. De verwarming geschiedt door middel van een individuele CV-installatie. Deze verzorgt tevens de warmwatervoorziening. Ook aan de veiligheid is gedacht. Het appartement schikt over een videofooninstallatie. De massief houten toegangsdeur is voorzien van een deurspion en een elektromechanisch slot met transpondersleutel.

Zeer bijzonder aan het complex zijn tevens de servicemogelijkheden die worden aangeboden door “De Omring”. ‘De Omring’ levert een zeer uitgebreid pakket van zorgdiensten en kan vrijwel iedere vorm van zorg leveren. Het appartement heeft hierdoor een levensloopbestendig karakter.

Bijzonderheden

* Servicekosten zijn € 45,- per maand

De huurovereenkomst wordt aangegaan op basis van een ROZ overeenkomst. Het contract wordt afgesloten voor een periode van minimaal 12 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van een kalendermaand.

Wij stellen bepaalde inkomens eisen aan onze huurders. Globaal geldt dat het bruto maandinkomen minimaal 4x de huurprijs moet bedragen waarbij een eventueel tweede inkomen voor de helft wordt meegerekend. Ook vragen wij minimaal een jaarcontract bij de werkgever(s). Over afwijkende situaties zoals zelfstandig ondernemers en pensioengerechtigden kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen voor meer informatie.

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kunnen foto’s en tekst afwijken van de werkelijke situatie.