Tuorrebout 64 t/m 130

Huurprijs: € 700,- tot € 750,- per maand

Burgum ligt op ongeveer 15 km afstand van Leeuwarden. Het dorp telt ongeveer 10.000 inwoners en is de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel. Er zijn vele voorzieningen zoals diverse scholen voor lager en voortgezet onderwijs alsmede een zwembad. Tevens heeft Burgum een uitgebreid winkelcentrum met leuke winkels en restaurants.

De appartementen zijn gelegen in een komplex met deels huur- (15 stuks) en deels koopappartementen. Het totale complex omvat 42 appartementen verdeeld over drie kleinschalige woontorens en is gelegen aan de westzijde van het dorp. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 90 m2 exclusief balkon. Ieder appartement heeft een vaste parkeerplaats in het souterrain.

Bijzonderheden

* Servicekosten zijn € 50,- per maand

De huurovereenkomst wordt aangegaan op basis van een ROZ overeenkomst. Het contract wordt afgesloten voor een periode van minimaal 12 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van een kalendermaand.

Wij stellen bepaalde inkomens eisen aan onze huurders. Globaal geldt dat het bruto maandinkomen minimaal 4x de huurprijs moet bedragen waarbij een eventueel tweede inkomen voor de helft wordt meegerekend. Ook vragen wij minimaal een jaarcontract bij de werkgever(s). Over afwijkende situaties zoals zelfstandig ondernemers en pensioengerechtigden kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen voor meer informatie.

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kunnen foto’s en tekst afwijken van de werkelijke situatie.