Vastgoedmanagement

Als vastgoedmanager fungeert Zeeman de Vries Vastgoedmanagers als intermediair tussen de opdrachtgevers en de huurders op administratief, financieel, technisch en commercieel gebied. De focus is geheel gericht op het vastgoedmanagement en is er veel expertise binnen de organisatie aanwezig. Bij de werkzaamheden wordt gekeken naar de optimale mix van rendement, continuïteit en het welzijn van de huurders.

ZDVV heeft ervaring met institutionele en particuliere beleggers. Het huidige bestand omvat woningen en commercieel onroerend goed in geheel Nederland. Afhankelijk van de eisen en wensen van de opdrachtgevers wordt er een op maat toegespitst dienstenpakket geleverd. Door de ver doorgevoerde automatisering en platte structuur is de organisatie zeer flexibel en kan er eenvoudig worden ingespeeld op veranderende omstandigheden.

Zeeman de Vries Vastgoedmanagers houdt zich uitsluitend bezig met vastgoedmanagement. Er vinden binnen de organisatie geen andere, wellicht strijdige zaken, plaats zoals verkoop, assurantiebemiddeling of belangen bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden.