Sleutelbloem 4-39

Huurprijs: van €735,- tot €1075,- per maand

Op steenworpafstand van een supermarkt en andere wijkvoorzieningen, staat het appartementencomplex ‘sleutelbloem’. Het beteft een nieuwbouwproject met 6 woonlagen, waarin zich 34 appartementen bevinden. De appartementen hebben een woonoppervlakte (exclusief balkon) van tussen de 90m2 en 125m2.

De appartementen zijn gelegen op enkele minuten rijden van de A7 en op fietsfafstand van het station en de binnenstad. Voor het komplex is een bushalte gelegen.

De appartementen zijn uitstekend geïsoleerd, ondermeer door dubbelglas. Alle vertrekken, met uitzondering van de inpandige berging, zijn voorzien van radiatoren. Een individuele combiketel draagt zorg voor de verwarming en de warmwatervoorziening.
De luchtverversing wordt geregeld door zowel mechanische als natuurlijke toevoer. Woonkamer, keuken, toilet, badkamer en bijkeuken/berging zijn voorzien van afzuigventielen.

Indeling
De badkamer heeft een luxe uitstraling en is van vloer tot plafond betegeld. De meeste badkamers hebben een ligbad en een aparte douchehoek. Alle badkamers beschikken over een een wastafel en een plancet met spiegel.

De half open keukens zijn functioneel en voorzien van een afzuigkap aangesloten op de mechanische ventilatie. De keukens zijn eigentijds gebroken wit van kleur, met een antraciet aanrechtblad. De keukens zijn standaard voorzien van een vaatwasmachineaansluiting.

Het balkon is ruim bemeten, hier kunt u heerlijk genieten van de middagzon. De meeste balkons zijn gesitueerd op de zuidwest kant en lopen over de breedte van het gehele appartement. Het balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk via een glazen schuifpui. Glazen panelen zorgen voor vrij uitzicht, maar ook voor beschutting op minder mooie dagen.

In uw woning hebt u de beschikking over een inpandige berging. Hier bevinden zich tevens de aansluiting voor uw wasmachine en condensdroger. Op de eerste etage heeft ieder appartement een extra berging. De gezamenlijke fietsenberging bevindt zich op de begane grond.

Bijzonderheden

* Servicekosten  zijn € 56,- per maand

De huurovereenkomst wordt aangegaan op basis van een ROZ overeenkomst. Het contract wordt afgesloten voor een periode van minimaal 12 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van een kalendermaand.

Wij stellen bepaalde inkomens eisen aan onze huurders. Globaal geldt dat het bruto maandinkomen minimaal 4x de huurprijs moet bedragen waarbij een eventueel tweede inkomen voor de helft wordt meegerekend. Ook vragen wij minimaal een jaarcontract bij de werkgever(s). Over afwijkende situaties zoals zelfstandig ondernemers en pensioengerechtigden kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen voor meer informatie.

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kunnen foto’s of tekst afwijken van de werkelijke situatie.